دستگاه اکسترودر زغال، یک دستگاه برای قالب دهی و پرس کردن خاک اره در خط تولید زغال فشرده است. با استفاده از این دستگاه، می توان پسماندهای چوبی را به هم چسباند، قالب گیری کرد و فرآیند ساخت زغال فشرده را آغاز کرد.
کیفیت این دستگاه اهمیت بسیاری در کیفیت خروجی خط تولید زغال فشرده دارد و شما برای راه اندازی خط تولید زغال حتما به آن نیاز خواهید داشت. شرکت سازه ابتکار ارشد، ارائه کننده باکیفیت ترین دستگاه های خط تولید زغال فشرده است. شما می توانید به صورت رایگان از کارشناسان مجرب ما مشاوره دریافت کنید.
باید در نظر داشته باشید که دستگاه اکسترودر زغال، به علت سختی فرآیند پرس کردن، فرسودگی و استهلاک بالایی دارد و به همین علت در دستگاه های اکسترودر، از جمله دستگاه های اکسترودر ارائه شده توسط سازه ابتکار ارشد، از سیلندر ضدسایش و ماردون جهت افزایش طول عمر دستگاه استفاده می شود.
کاربرد دستگاه اکسترودر زغال
همانطور که گفته شد، برای قالب گیری مواد باید از دستگاه اکسترودر زغال استفاده کرد. این دستگاه قادر است انواع پسماندهای چوبی همچون خاک اره، سبوس برنج، پوست گردو و دیگر مواد اولیه ساخت زغال را فشرده سازی کرده و به هم بچسباند.
نکته مهم در خط تولید زغال فشرده، توجه به مرحله فشرده سازی زغال و شکل دادن به آن است. در صورتی که پسماندهای چوبی را به هم نچسبانده و آن ها را شکل ندهید، نمی توان انتظار کیفیت و بازدهی بالایی را از محصول نهایی داشت و چنین محصولی حتی قابل عرضه نیست. در واقع می توان گفت بدون شکل دادن به پسماند چوب ها در ابتدای کار، نمی توان زغال تولید کرد.
اینجاست که دستگاه اکسترودر زغال، به کار ما می آید. با استفاده از این دستگاه، می توان قالب زغال و شکل نهایی آن را تعیین کرد. با این دستگاه اکسترودر زغال می توانیم پسماندهای چوبی را به هم بچسبانیم. فرض کنید که می خواهیم از خاک اره، زغال تولید کنیم. با استفاده از این دستگاه و فشرده سازی و ایجاد انسجام در خاک اره، می توان فرآیند تولید زغال را آغاز کرد.
تجهیزات اصلی تشکیل دهنده دستگاه اکسترودر، محفظه ها و ماردون ها یا همان مارپیچ ها هستند که با وارد کردن فشار به پسماندهای چوبی، از میان قالبی تعبیه شده عبور کرده و یک نوار از زغال های خام با شکل خاصی ایجاد می کنند.
مشخصات دستگاه اکسترودر زغال
دستگاه اکسترودر زغال شامل چند جزء مختلف است که در ادامه آن ها را نام می بریم. این دستگاه از دو بخش اصلی و بزرگ ایجاد شده است که هر کدام از این بخش ها خود، دارای زیرمجموعه های بسیاری است.
دستگاه اکسترودر از دو بخش اصلی زیر تشکیل شده است:
- واحد گیره
- واحد تزریق
واحد گیره
این بخش شامل موارد و قطعات زیر است:
- موتور هیدرولیک
- موتور گیره
- تایبار
- صفحه متحرک گیره
- قالب
- صفحه ثابت گیره
واحد تزریق
- نازل
- مارپیچ که خود شامل اجزای دیگر همچون شیر یک طرفه، موتور و چرخ دنده برای گردش مارپیچ است.
- سیلندر
- گرم کن
- قیف تغذیه
- موتور مارپیچ
انواع دستگاه اکسترودر زغال فشرده
انواع دستگاه تولید زغال کبابی، لیمو و … به همراه دستگاه هایی همچون خشک کن زغال، کوره زغال و … در خط تولید زغال مورد استفاده قرار می گیرند. دستگاه اکسترودر، یکی از مهمترین اجزاء این خط تولید است که انواع مختلفی دارد. در ادامه به معرفی انواع دستگاه اکسترودر زغال فشرده می پردازیم.
دستگاه اکسترودر گیربکسی
اکسترودرهای گیربکسی، قدرت بالایی داشته و با استفاده از آن ها می توان مواد اولیه را به خوبی پرس کرد. به دلیل اینکه عملیات پرس سازی با این دستگاه خیلی خوب انجام می شود، نیازی به استفاده از مواد اولیه دیگر به غیر از خاک اره نمی باشد. این موضوع موجب صرفه جویی در هزینه و مقرون به صرفه بودن فرایند تولید زغال خواهد شد.
با این حال قدرت بالای این اکسترودر، باعث منحنی شدن قالب های زغال خواهد شد و این موجب می شود که زغال ها به شکل دلخواه درنیایند. پرس با سرعت عمل کمتر نسبت به دیگر نمونه ها از ویژگی های این دستگاه است. این دستگاه همچنین دارای سر و صدای زیادی است.
دستگاه اکسترودر تسمه ای
اکسترودر تسمه ای، سرعت بالاتری نسبت به برخی دیگر از نمونه ها همچون اکسترودر گیربکسی دارد. بریکت های تولیدی توسط این دستگاه، قابلیت پخت در کوره سنتی را نیز دارند. این برخلاف عملکرد دستگاه اکسترودر گیربکسی است. البته باید در نظر داشت که قدرت این دستگاه به نسبت دستگاه اکسترودر تسمه ای کمتر بوده و این باعث تاثیرگذاری در کیفیت ساخت محصول نهایی خواهد شد. به همین دلیل زغال های تولیدی با این دستگاه نمی توانند کیفیت بالایی داشته باشند.
دستگاه اکسترودر پلاس
دستگاه اکسترودر پلاس، یک نسخه ترکیبی از دو دستگاه گیربکسی و تسمه ای است. این دستگاه به این علت که از هر دو دستگاه الگوبرداری کرده است، ویژگی های بسیاری در خود داشته و عملکردی بهتر از اکسترودر گیربکسی و تسمه ای دارد. به عنوان مثال، گیر نمی کند و فشرده سازی مطلوبی ارائه می دهد.
بهترین دستگاه اکسترودر زغال فشرده
دستگاه های اکسترودر زیادی برای فشرده سازی زغال فشرده وجود دارد که دارای نمونه های مختلفی هستند. ما در سازه ابتکار ارشد، چندین نمونه دستگاه اکسترودر زغال را ارائه می کنیم و شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید. در ادامه این بخش به بررسی ویژگی های بهترین دستگاه اکستودر زغال فشرده، خواهیم پرداخت.
شکل ظاهری بریکت های تولیدی
یک اکسترودر با سطح عمل مناسب، باید در طی 8 ساعت کاری، بریکت یکدست ارائه دهد. بریکت های تولید شده نباید اسفنجی باشند یا در آن ها ترکی وجود داشته باشد. به این منظور سازنده باید کنترل کافی روی دستگاه های تولیدی داشته باشد و در صورت مشاهده چنین موردی، در جهت رفع آن اقدام نماید.
کنترل دود
یکی از عوامل ضد محیط زیست، ایجاد آلودگی است. در طراحی و تولید دستگاه های تولید شده در سازه ابتکار ارشد، نهایت سعی به کار رفته که دودهای تولید شده دستگاه اکسترودر کنترل شود. در صورتی که دستگاه اکسترودر دارای استانداردهای کیفی لازم باشد، عمل تولید بریکت به درستی انجام خواهد شد و دودی نیز ایجاد نخواهد شد.
تراکم بافت بریکت
یکی از مواردی که موجب تولید یک زغال مرغوب می شود که سازگاری بالاتری در هنگام مصرف ایجاد می کند، تراکم بالایی است که بافت بریکت می تواند داشته باشد.
به این منظور باید به ترکیبات اولیه توجه داشت و درصد ترکیب هر کدام را بررسی کنید. تولید کننده دستگاه باید از فرایند ساخت زغال فشرده و مراحل مختلف آن آگاهی کامل داشته باشد تا بر این اساس، یک دستگاه حرفه ای و مناسب را تحویل مشتری دهد. به علاوه باید درصد رطوبت مواد اولیه ترکیبی نسبت به توان فشار وارده از سمت موتور و ماردون به دقت محاسبه گردد.
سازه ابتکار ارشد، نه تنها در این زمینه تخصص دارد بلکه به آموزش تولید زغال فشرده می پردازد. شما با تهیه خط تولید زغال فشرده از ما نه تنها، دستگاه های باکیفیت را تهیه می کنید بلکه نحوه کار با آن و تولید یک زغال درجه 1 را می آموزید. در نهایت هم شرکت زغال های تولیدی شما را به فروش می رساند.
گاز گیری درست
زغالی که قصد تولید آن را دارید باید به صورت کامل گازگیری شود، در صورت گازگیری نشدن زغال، استفاده از آن به هنگام پخت، باعث نشر گاز شده و سردرد و تجربه نامطلوب را موجب خواهد شد.
مشخصات فنی بهترین دستگاه اکسترودر زغال
توان مصرفی
یکی از عواملی که در یک دستگاه اکسترودر زغال باید به آن توجه کرد، توان مصرفی آن است. هر چه توان مصرفی کمتر باشد، مصرف انرژی دستگاه کمتر خواهد بود.
ظرفیت تولیدی
مهمترین موضوع بررسی ظرفیت تولید دستگاه است. هر چه این ظرفیت بیشتر باشد، محصول بیشتری تولید می شود و در نتیجه درآمد شما بالاتر خواهد بود.
ماردون و سیلندر ضد سایش
داشتن ماردون و سیلندر ضد آب، موجب بالا رفتن طول عمر دستگاه می شود و نیاز به مراقبت از دستگاه در طولانی مدت را کاهش می دهد. در نتیجه هزینه های شما کاهش خواهد یافت.
قیمت دستگاه اکسترودر زغال فشرده
دستگاه های اکسترودر زیادی وجود دارد که هر کدام بر اساس مدل، ویژگی ها و آپشن هایی که دارند، قیمت گذاری می شوند.
دستگاه اکسترودر زغال یکی از مهم ترین دستگاه های خط تولید زغال فشرده است و به همین علت در صورت بی کیفیت بودن دستگاه تهیه شده، سطح کیفیت محصول نهایی شما کاهش پیدا خواهد کرد. به همین علت تهیه یک دستگاه اکسترودر زغال با کیفیت، می تواند یک سرمایه گذاری مناسب به شمار آید.
شرکت مهندسی سازه ابتکار ارشد، یکی از بهترین شرکت های پیشرو در زمینه طراحی و تولید دستگاه های مختلف تولید انواع زغال است. ما طیف مختلفی از دستگاه های اکسترودر شامل موارد زیر را عرضه می کنیم:
- ابرسوپر
- اردبیلی
- پلاس
- مولتی انتگرال
- هیبریدی
هر کدام از محصولات ذکر شده دارای قیمت های مختلفی هستند. قیمت های ما از 155 میلیون تومان آغاز شده و بسته به دستگاهی که انتخاب می کنید، تا 180 میلیون تومان نیز افزایش می یابد.
در صورتی که قصد انجام یک سرمایه گذاری مطمئن را دارید، می توانید از طریق راه های ارتباطی مختلف موجود، با کارشناسان حرفه ای و مجرب ما تماس گرفته تا ضمن دریافت مشاوره رایگان، فرآیند نیازسنجی توسط همکاران ما صورت گرفته و بهترین محصول ممکن جهت حل نیازهای شما ارائه شود.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.